Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden op een rij

Lees onderstaand onze algemene voorwaarden. Veel van deze informatie staat al op de website, maar hier staand de voorwaarden overzichtelijk op een rij. Mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Deelname en reisduur

Het aantal reizigers per rondreis bedraagt 2 personen. Elke boeking is een privé rondreis, er worden dus geen groepen samen gevoegd. Alle aangegeven data op de website zijn gegarandeerd vertrek. De rondreis duurt 14 dagen, inclusief 4-daags verblijf in onze home-stay.

Reisbegeleiding

Tour Isaan zorgt voor zowel Thaise als Nederlandse reisbegeleiding tijdens de gehele rondreis en home-stay.

Reisbescheiden

Bevestiging van geboekte rondreis en factuur ontvang je per e-mail. Reiziger dient zelf te zorgen voor geldig paspoort dat bij vertrek uit Thailand nog minimaal 6 maanden geldig is. Ook het eventueel aanvragen van visum, bij verblijf langer dan 30 dagen in Thailand, dient de reiziger dit zelf te regelen.

Reissom

Bij boeking voor 2 personen bedraagt de reissom € 1199,- per persoon. In de reissom is inbegrepen: alle vervoer tijdens rondreis, alle entrees, Nederlandse en Thaise reisbegeleiding, alle overnachtingen met ontbijt en lunch. De toeslag voor singles is € 400,-.

Betalingen

Complete reissom dient uiterlijk 1 maand voor aanvang van de rondreis in bezit te zijn van Tour Isaan. Na ontvangst van boekingsbevestiging en factuur dient aanbetaling van € 249,- per reiziger binnen 8 dagen voldaan te zijn. Restant bedrag dient 1 maand voor aanvang van de rondreis voldaan te zijn aan Tour Isaan. Betalingen dienen overgemaakt te worden op rekening  NL68RABO0129008443 (Rabobank Deurne) t.n.v. A.A.H. Aarts te Deurne, onder vermelding van Tour Isaan met het factuurnummer.

Annuleren

Bij annulering door reiziger, ontvangt de reiziger aanbetaling van € 250,- niet terug. Door het aangaan van de reisovereenkomst vrijwaart de reiziger Tour Isaan van alle aansprakelijkheid wegens schade geleden door diefstal, verlies, letsel of ongeval berokkend aan de reiziger. Dit geldt ook voor schade die ontstaan is door gebruik van hotels, zwembaden en de home-stay, en eventuele natuurrampen of politieke onrust en oorlog in Thailand.

Reisverzekering

Reiziger dient zelf te zorgen voor een reisverzekering (werelddekking). Ook eventuele vaccinaties en medicijnen dient de reiziger zelf te regelen. Men kan dit het beste navragen bij huisarts of GGD. In de Isaan komt geen malaria voor.

Verantwoordelijkheid

Reiziger dient zelf de internationale vlucht naar Thailand te boeken. Houd rekening met het feit dat je 1 dag later in Bangkok arriveert bij vertrek uit Nederland. Ook de binnenlandse vlucht naar Khon Kaen en terug naar Bangkok wordt door de reiziger zelf geboekt. Tour Isaan haalt de reizigers op bij aankomst op Khon Kaen Airport. Ook worden de reizigers na afloop rondreis weer naar Khon Kaen Airport gebracht door Tour Isaan. Begin en eindpunt van deze rondreis is Khon Kaen Airport. In overleg kan men andere vluchttijden of vliegveld nemen.

Klachten

Vanwege het feit dat we maar met een zeer kleine privé groep reizen, dienen klachten tijdens de rondreis kenbaar gemaakt te worden aan reisbegeleiding. In onderling overleg worden deze dan opgelost.

Bereikbaarheid

Tour Isaan is telefonisch 24 uur per dag bereikbaar. Bij voorkeur contact via email, info@tour-isaan.nl. We proberen binnen 1 dag uw vragen te beantwoorden. Telefoon Nederland: 06-30335318, telefoon Thailand: 0066-888830391. Ons adres in Nederland is: Tour Isaan, Fitissingel 8, 5754 CA  te Deurne. Op afspraak kunnen we hier afspreken voor meer informatie over de rondreis.

Tot slot

Met deelname aan deze rondreis van Tour Isaan bevestigt de reiziger de algemene voorwaarden te hebben gelezen, begrepen en akkoord te gaan met deze voorwaarden. Verder willen wij alle reizigers heel veel plezier toewensen met deze rondreis door de Isaan en verblijf in onze home-stay.

14-daagse rondreis, Noordoost Thailand
vanaf €999,- incl. overnachtingen

Beschikbare vertrekdatum