Vlucht tips

Vlucht boeken.
Waar je aan moet denken

Vluchten, aankomst en vertrek

Houd er rekening mee dat bij vertrek uit Nederland je een dag later aankomt in Thailand. De binnenlandse vlucht die je boekt is via Bangkok Suvarnabhumi Airport naar Khon Kaen met Thai Airways. Je kunt je vlucht boeken via de website thaiairways.com. Dit is een gebruikersvriendelijke site. Je ontvangt je e-Ticket via de mail. Ook AirAsia en Nok Air (nokair.com) vliegen dagelijks meerdere malen naar Khon Kaen, vanaf Don Muang Airport Bangkok. Met het boeken van deze vluchten helpen we je graag mee. Bij vragen over deze binnenlandse vluchten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij aankomst herken je ons aan het bordje ‘Tour Isaan’.

Vluchttijden

Wij raden je aan om de website van Thai Airways in de gaten te houden en bij voorkeur een ochtend of vroege middagvlucht te boeken. In overleg kan ook een andere vlucht geboekt worden. Overigens zijn de vluchttijden in onderstaand schema onder voorbehoud.

Vertrek Aankomst Vlucht Vertrektijd Aankomsttijd
Bangkok Khon Kaen TG2042 10:50 11:50
Khon Kaen Bangkok TG2043 12:35 13:35

Nogmaals, bekijk de sites van Thai Airways, Air Asia en Nok Air voor alle mogelijkheden.

Op doorreis?

Als je deze rondreis combineert met een strandvakantie, dan kun je ook met bovenstaand schema rekening houden. KLM en Eva Air vliegen rechtstreeks naar Thailand. Vanaf Brussel kun je ook rechtstreeks met Thai Airways vliegen. Voor een eventuele overnachting in de buurt van Suvarnabhumi Airport Bangkok raden wij aan de websites booking.com en agoda.com te bezoeken.

14-daagse rondreis, Noordoost Thailand
vanaf €999,- incl. overnachtingen

Beschikbare vertrekdatum