Privacy statement

Privacy gewaarborgd

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle website bezoeken, transacties en overeenkomsten met Tour Isaan, Fitissingel 8 5754 CA Deurne.

Over uw persoonlijke gegevens

Tour Isaan kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u gebruik maakt van de diensten van Tour Isaan, en/of omdat u deze deelt door het invullen van uw 
e-mail adres op onze website.

De persoonsgegevens die bij Tour Isaan kunnen worden verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Aanvullende informatie indien nodig voor de specifieke dienst waarvan u wenst gebruik te maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarvoor heeft Tour Isaan deze gegevens nodig?

Tour Isaan verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen. Zowel telefonisch, of schriftelijk (per e-mail en/of per post).

Daarnaast kan Tour Isaan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een opdracht indien met u overeengekomen.

Hoelang Tour Isaan uw gegevens bewaart

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met info@tour-isaan.nl

Delen met derden

We delen uw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij uw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming hiervoor.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van uw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Google Analytics

Tour Isaan maakt gebruik van Google Analytics om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, en om zo te kijken hoe wij de site kunnen verbeteren. De verkregen informatie wordt versleuteld overgebracht naar Google via een beveiligde verbinding, en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Voor meer informatie over het privacybeleid kunt u terecht op de website van Google. Ook hier kunt u het privacybeleid van Google Analytics vinden. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website van Tour Isaan te kunnen verstrekken en adverteerders inzicht te geven over de effectiviteit van campagnes.

Het “delen van gegevens” met Google is uitgeschakeld. Hierdoor heeft Google geen verdere toegang tot gegevens. Tour Isaan heeft Google geen toestemming gegeven om via Tour Isaan verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Bezoekers van de website van Tour Isaan hebben het recht hun eigen persoonsgegevens in te zien, dan wel te corrigeren of te laten verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kan gestuurd worden naar info@tour-isaan.nl. Wij reageren hier uiterlijk binnen 14 dagen op. 

Hoe Tour Isaan persoonsgegevens beveiligt

De bescherming van uw gegevens nemen wij serieus. En zorgen voor passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang en andere zaken tegen te gaan. Zo is de website van Tour Isaan voorzien van een SSL certificaat. Dit houdt in dat al het verkeer via een beveiligde verbinding plaats vindt.

Mocht u het idee hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan contact op met info@tour-isaan.nl

Contact

www.tour-isaan.nl is een website van Tour Isaan

Tour Isaan is te bereiken met de volgende gegevens:

Adres: Fitissingel 8, 5754 CA Deurne
Telefoonnummer Nederland : +31 6303 35 318
Telefoonnummer Thailand : +66 888 830 391
E-mailadres: info@tour-isaan.nl

Aanpassingen

Wij behouden ons het recht om dit privacybeleid aan te passen. Wijzigingen zullen altijd op deze website worden gepubliceerd.

14-daagse rondreis, Noordoost Thailand
vanaf €999,- incl. overnachtingen

Beschikbare vertrekdatum