Tour Isaan

Ontdek het echte Thailand

Het noordoosten van Thailand, ook wel de Isaan genoemd, is een bijzonder gebied. Tijdens deze privé rondreis ontdek je een adembenemend landschap, authentieke Thaise dorpjes, ervaar je de Thaise cultuur en zie je vele bezienswaardigheden. Van de bergen rond Phetchabun in het westen, langs de Mekong in het noorden en oosten, tot aan de rijstvelden in het zuiden. Tijdens het verblijf in onze luxe home-stay maak je het echte leven in een Thais plattelandsdorpje mee.

Exclusieve privé reis voor 2 personen!

Tour Isaan is een geweldige ervaring. Je ontdekt het echte Thailand, met je tweeën en zonder andere toeristen tegen te komen. Met Nederlandse en Thaise reisbegeleiders, zodat je ook meer over de achtergronden van de streek en Thaise bevolking te weten komt. Je geboekte reis wordt niet aangevuld met andere personen, zodat je altijd een privé rondreis hebt. Zodoende kunnen we tijdens de gehele rondreis aan jullie wensen voldoen.

Afwisselend programma en comfortabel verblijf

Er is altijd ruimte om het reisprogramma aan te passen aan je persoonlijke wensen. Daarnaast goed om te weten: wij zorgen voor luxe vervoer en comfortabele hotels. Hotels in de Isaan zijn basic, maar wel comfortabel en regelmatig met een zwembad. Tour Isaan maakt gebruik van hotels, resorts en guesthouses, zeer afwisselend dus. Waar mogelijk krijg je niet de standaardkamer maar een luxere kamer.

Ook mogelijk: Rondreis door andere delen van Thailand

Wil je een rondreis door ander deel van Thailand, dan is dit ook mogelijk. In overleg kunnen we een prachtige rondreis voor je samenstellen, die aan je wensen voldoet. Voor meer info en de mogelijkheden neem contact met ons op.

Kies voor Tour Isaan

  • Reizen met je eigen groep van maximaal 2 personen
  • Vervoer met luxe Ford Ranger 4 X 4
  • Verblijf in comfortabele hotels en onze eigen home-stay
  • Nederlands en Thai sprekende reisbegeleiders
  • Je maakt kennis met authentieke Thaise natuur & cultuur
  • Een gebied waar weinig toerisme is
  • Rondreis is geheel aan je wensen aan te passen

14-daagse rondreis, Noordoost Thailand
vanaf €999,- incl. overnachtingen

Beschikbare vertrekdatum