Tour Isaan

Ontdek het echte Thailand

Het noordoosten van Thailand, ook wel de Isaan genoemd, is een bijzonder gebied. Tijdens deze privé rondreis ontdek je een adembenemend landschap, authentieke Thaise dorpjes, ervaar je de Thaise cultuur en zie je vele bezienswaardigheden. Van de bergen rond Phetchabun in het westen, langs de Mekong in het noorden en oosten, tot aan de rijstvelden in het zuiden. Tijdens het verblijf in onze luxe home-stay maak je het leven in een Thais plattelandsdorpje mee.

Exclusieve privé reis!

Tour Isaan is een geweldige ervaring. Je ontdekt het echte Thailand. Met je eigen groep van 2 t/m 6 personen en zonder veel andere toeristen tegen te komen. Met Nederlandse en Thaise reisbegeleiders, zodat je ook meer over de achtergronden van de streek en Thaise bevolking te weten komt. Je geboekte reis wordt niet aangevuld met andere personen, zodat je altijd een privé rondreis hebt of dat nu met 2, 4 of 6 personen is. Zodoende kunnen we tijdens de gehele rondreis aan jullie wensen voldoen.

Afwisselend programma en comfortabel verblijf

Er is altijd ruimte om het reisprogramma aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Daarnaast goed om te weten: wij zorgen voor comfortabel vervoer en comfortabele hotels. Hotels in de Isaan zijn basic, maar wel comfortabel en regelmatig met een zwembad. Tour Isaan maakt gebruik van hotels, resorts en guesthouses, zeer afwisselend dus.

Ook mogelijk: Rondreis door andere delen van Thailand

Wil je een rondreis door ander deel van Thailand, dan is dit ook mogelijk. In overleg kunnen we een prachtige rondreis voor je samenstellen, die aan je wensen voldoet. Voor meer info en de mogelijkheden neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

Kies voor tour isaan

  • Reizen in een eigen groep van maximaal 6 personen
  • Verblijf in comfortabele hotels en onze eigen home-stay
  • Nederlands en Thai sprekende reisbegeleiders
  • Je maakt kennis met authentieke Thaise natuur & cultuur
  • Een gebied waar weinig toerisme is

14-daagse rondreis, Noordoost Thailand
vanaf €999,- incl. overnachtingen

Beschikbare vertrekdatum